illustration 1
illustration 2
illustration 3
illustration 4
illustration 5

Figyelem!

A weboldal csak árajánlat-kérésre szolgál, a megrendelés csak telefonos egyeztetés után lesz végleges.Dyna


 

A Dyna kasszák árutovábbító szalaggal ideális megoldást nyújtanak a gyors kiszolgálásra kis és közepes önkiszolgáló üzletekben.

 

A teherviselő felület acéllemezekkel erősitett csúszást segítő bevonattal ellátott. A kassza felső része  szálcsiszolt rozsdamenetes acél lemez egy ragasztott színes csík szegéllyel ellátva, mely vevőspecifikusan változtatható. A fekete árutovábbító szalag megfelel az élelmiszeripari termékekkel való érintkező felületek higéniai követelményeinek. A továbbító szalag mozgását egy optikai szenzor vagy lábpedál vezérli. A szalag biztonságos és folyamatos mozgását egy 220V-al hangtalalnul müködő elektromos  motor biztosítja.

 

 
Az árajánlat-kéréshez egyszerűen adja meg, hány darab termékre kér ajánlatot, majd kattintson baloldalt a "Kosár tartalma" gombra!

MERCURY

Újdonság igényeseknek


A "Mercury" kasszasztal - a "Dyna"-hoz hasonlóan - széles méretválasztékban rendelhető!

VÁLASZTHATÓ TIPUSÚ „MERCURY” KASSZÁK:

 

Árutovábbító szalag: 1100, 1300, 1500, 1700, 1900, 2100 mm

Árucsúsztató (pakoló zóna): 600, 800, 1000, 1200 mmAz árajánlat-kéréshez egyszerűen adja meg, hány darab termékre kér ajánlatot, majd kattintson baloldalt a "Kosár tartalma" gombra!

Statikus kasszaasztal

Kis alapterületű üzletekbe javasoljuk ezt a típust.


A legkisebb mértű kassza hossza 145 cm,

míg szélessége a pénztárgép vonalában 110 cm.

Az árajánlat-kéréshez egyszerűen adja meg, hány darab termékre kér ajánlatot, majd kattintson baloldalt a "Kosár tartalma" gombra!